twitter10

Wat kunnen wij voor ú betekenen?

Heeft u bouwplannen en bent u op zoek naar een professioneel bureau die u daarbij helpt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we kunnen bespreken wat wij voor u kunnen betekenen!

Bureau BAS is sinds 1983 actief binnen de regio Stedendriehoek en heeft daardoor een sterk regionaal karakter, maar ook buiten deze regio weten opdrachtgevers ons te vinden. Ons bureau is gevestigd in Klarenbeek in het hart van de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen en kenmerkt zich door goede bouwkundige kennis en creatieve functionele ontwerpen! Samen met kennis van de omgeving en de cultuur maakt dit onze projecten tot een succes.

Bureau BAS ontwerpt, adviseert en begeleidt op het gebied van nieuwbouw, renovatie, restauratie, gebouwbeheer en grootonderhoud. Onze architect en bouwkundig ingenieurs zijn gespecialiseerd in ontwerpopgave, bouwkundig advies, bouwkundig tekenwerk, het schrijven van bestekken, het maken van begrotingen en het coördineren van de bouw. Met deze diensten kunnen wij uw bouwproject van A tot Z begeleiden.

Indien u in algemene zin meer wilt weten over het bouwproces of heeft u specifieke vragen over bijvoorbeeld de functieveranderingsregeling (rood-voor-rood) of subsidieaanvragen voor monumenten neem gerust contact met ons op.
Wij zijn er voor particulieren, bedrijfsleven, woningbouwstichtingen, gemeenten en instellingen. Wij adviseren u graag zodat u een verantwoord besluit kunt nemen.

 1leegkl1leeg1leeg1twgr1ligr1fbgr1emgr1leeg1leeg1leegkl