Interieur

Binnen het team van BAS bevinden zich ook specialisten op het gebied van interieur. Wij vinden het belangrijk om jou als opdrachtgever centraal te stellen en jouw wensen en behoeften als uitgangspunten te nemen voor het ontwerp om een kloppend totaalbeeld te ontwerpen.

Onze interieur specialisten weten precies hoe zij de juiste sfeer voor de gewenste ruimte kunnen creëren. Of het nu de slaapkamer is, waar rust een belangrijke rol speelt. De woonkamer of keuken, waar herinneringen worden gemaakt met familie en vrienden. Of een kantoorruimte waar productiviteit en het welzijn van de gebruikers centraal staan. Het gevoel – de sfeer en beleving zijn voor ons belangrijke factoren, deze bepalen immers wat een ruimte prettig of onprettig maakt.

Hoe gaat BAS te werk?
Jouw wensen zullen wij allereerst gaan vertalen in een moodboard. Zitten wij samen helemaal op één lijn? Dan gaan wij aan de slag met een ontwerp, met de mogelijkheid tot een 3D visualisatie. Op deze manier krijg jij in één oogopslag een beeld en gevoel bij jouw nieuwe interieur.

Op onze website hebben wij een aantal interieur ontwerpen weergegeven van recente projecten. Staat jouw gewenste stijl of referentie niet op onze website? Kom vrijblijvend langs om samen met één van onze ontwerpers te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij nodigen jou van harte uit in Klarenbeek!

Roteer je scherm Roteer je scherm