Kon. Houtvesterij KHL

Kroondomein Het Loo
De Koninklijke Houtvesterij is een uitgestrekt bos- en heidegebied dat gekenmerkt wordt door natuurschoon, stilte en rust.

De Koninklijke Houtvesterij ligt midden op de Veluwe, tussen Apeldoorn, Vaassen en Uddel en beslaat een gebied van ongeveer twaalf bij zestien kilometer. De Koninklijke Houtvesterij bestaat uit drie boswachterijen, Gortel, Uddel en Hoog Soeren. De voornaamste bestemming van de Koninklijke Houtvesterij was in het verleden jacht en bosbouw.

Binnen de Houtvesterij staan diverse, veelal monumentale panden waaronder woonboerderijen, (voormalige) jachthuizen en vakwerkhuizen, veelal bewoond door jachtopzieners en boswachters. Daarnaast staan er houtdroog schuren, werkschuren en wildkansels.

BAS werkt al bijna 20 jaar aan deze bouwwerken op het gebied van restauratie, nieuwbouw, onderhoud subsidieaanvragen (SIM) en verbouw/uitbreiding.

Onderstaand een selectie van gerealiseerde projecten.

Staat jouw gewenste type gebouw of referentie niet op onze website? Kom vrijblijvend langs, dan kijken we samen naar jouw opgave en wat wij hierin voor jou kunnen betekenen. Wij nodigen jou van harte uit in Klarenbeek!

Het Aardhuis - Kroondomein Het Loo
Monumentale schuren - Kroondomein Het Loo
Wildkansel - Kroondomein Het Loo
Verbouw voormalig Jachthuis - KHL
Restauratie monumentale schuren - KHL
Restauratie voormalig Jachthuis - KHL
Nieuwbouw werkschuur - KHL
Nieuwbouw houtdroogschuur - KHL
Roteer je scherm Roteer je scherm